Дневни Архиви: 08/04/2020 | 22:45

Дали се почитуваат активните мерки за заштита од Ковид 19

Две слики – 2000 зборови не доволни за да се објаснат спроведените мерки за “заштита” на граѓаните во Штип! Штипските конфекциски работници веројатно најмногу се осудени на милост и немилост, претворени во “робови”, а живеат како во “логори”, секојдневно се изложени на опасност од загрозување на сопственото здравје и живот. …

Повеќе »

Нова С ја укинува „Виолета“; на нејзино место нова тин серија

Од петок (10 април), кабловската Нова С нема да продолжи со емитување на аргентинската тин новела “Виолета”, чија втора и трета сезона, за жал на многу тинејџери, не се откупени. На нејзино место, со македонски титл за гледачите во земјава ќе се емитува новиот тинејџерски мјузикл “Јас сум Луна”. “Јас …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!