Дневни Архиви: 29/04/2020 | 23:36

„Операција КОВИД-19“: Задолжителна детска е-книга за секој родител

“Операција КОВИД-19“, електронска книга за деца со која на вашите најмали ќе им објасните што всушност е коронавирусот, што можат тие да направат додека се дома, но и што се случува со светот во овој момент. Приказна која низ призмата на супер херои ќе им помогне на децата да сфатат …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!