Дневни Архиви: 19/12/2020 | 17:29

Нова интернет продавница создадена од глуви лица, наменета за компании

Првата онлајн продавница создадена од глуви лица наменета за компании, од денес е достапна на интернет просторот во Македонија www.ovosen.mk Проектот “Раце што зборуваат” преку кој беше изготвен првиот Веб речник на Македонски знаковен јазик продолжува со своите активности преку социјално претприемачкиот проект “ПЕТ НА ДЕН” – Кошничка свежо овошје …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!