Дневни Архиви: 05/12/2020 | 21:44

Келебек од „Бодрумска приказна“ победил во турските „Талент“ и „Survivor“

Хилми Џем Антепе е роден во 1992 година во Ментеше, Мугла. Живеел во Бодрум до 18-та година. На 17-годишна возраст започнал да учи латински танц и победил на неколку локални натпревари. Дебитирал на телевизија како танчер со турската верзија на Талентот, а се прославил со победата во шоуто “Survivor” во …

Повеќе »

Динамичен и културен маратон на „Пин Фестивал“ на 13 декември на МРТ 3

ПИН ТВ е целодневна програма, спакувана во забавен телевизиски формат, со времетраење од 13 часа. Карактерот на ПИН е динамичен, а целта е на уникатен начин да ги документира сите случувања од светот на музичката индустрија во изминатиот период. Културен маратон со преку 200 гости од над 40 земји. Премиерата …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!