Дневни Архиви: 26/10/2019 | 11:23

За музиката ќе зборува Бајага во новиот термин на „Патот до успехот“

Од сега, познатата телевизиска емисија на Мишко Иванов во нов термин. Секој понеделник во 22.45 часот, продолжуваме да го следиме “Патот до успехот” на познатите. ПАТОТ ДО УСПЕХОТ ВО ПОНЕДЕЛНИК Авторот на некои од најголемите музички хитови, Момчило Бајагиќ Бајага, конечно во Патот до успехот. Одиме по хронологијата, музиката и …

Повеќе »

Видео | Да прошетаме низ Македонија со новата емисија „Мозаик“ на ТВ 24

Секоја недела наутро во 10 часот се емитува “Мозаик”, емисија која ќе ни ги претстави сите македонски градови преку разговори со луѓе значајни за тие места. Коцките на „Мозаикот“ низ Македонија ќе ги склопуваат новинарите Мишко Иванов и Јана Серафимова. – Идејата ни е да се прошетаме малку низ Македонија, …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!