Дневни Архиви: 20/10/2019 | 11:00

Прочитајте ја содржината на новата серија за „Истанбулската невеста“

Високобуџетната играна серија “Истанбулската невеста” е една од најгледаните и најпопуларни турски драми за последните неколку години. Серијата за една млада пејачка која станува непосакувана снаа во богато турско семејство всушност се базира на вистинита приказна. Вистинската истанбулска невеста се викала Улку и токму нејзината судбина било причина да се …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!