Дневни Архиви: 24/06/2020 | 13:35

ИНРЕКОМ: Дали владините измени се основа за преговори со операторите?

Институтот за развој на електронски комуникации – ИНРЕКОМ го поздравува решението на Уставниот суд, донесено на седница одржана на 27 Мај, а објавено во Службен весник на 22 јуни, со кое се поведува постапка за оценување, но и се запира извршувањето на поединечните акти и дејствија што се преземени врз …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!