Дневни Архиви: 22/06/2020 | 17:00

ИНРЕКОМ со став за исклучувањето на каналите и притисоците кон АВМУ

Веројатно последно што очекуваа гледачите од неделната програмска понуда беше црн екран со текстуално соопштение со чие појавување операторите на јавни електронски комуникации во Македонија, односно ТВ операторите, започнаа со ефективен протест со кој се закануваа низ претходните месеци. Црниот екран вчера ги изненади гледачите, а неговата програмска „понуда“ им …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!