Дневни Архиви: 30/08/2020 | 11:39

Фото | Дотеран и згоден во „Една е мајка“ – бунтовен и несреден приватно

Убав, богат и секогаш дотеран. Тоа е богаташот Онур од турската драма “Една е мајка” кој во серијата се бори за љубовта на една од ќерките. 33-годишниот турски актер Умит Кантарџилар ги направил своите почетоци на театарските штици што живот значат, за потоа да почне постепено да глуми и во …

Повеќе »

Актерот од „Бодрумска приказна“ со различен живот од оној во серијата

Мурат Ајген е турски 49 годишен актер кој го следиме во главната улога во турската викенд драма “Бодрумска приказна” на Сител, а епизодна улога имаше и во маратонскиот сапун “Истанбулската невеста”. За разлика од серијата за Бодрум во која ја изневерува својата жена, тој во приватниот живот е комплетно врзан …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!