Дневни Архиви: 13/05/2020 | 21:29

Писмо на активистка во врска со лов на улични кучиња во Кочани

Во прилог отворено писмо до градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев од страна на Активистка за заштита на животни и животна средина. Во продолжение, ви го презентираме во целост: Предмет Отворено писмо До Градоначалник на Општина Кочани, Николчо Илијев Загрижени граѓани и активисти од Кочани алармираат дека улични кучиња за …

Повеќе »

Авалон продукција не се откажува : Охрид повторно повикува!

Драги другари и другарки, Наша должност е да ви дадеме место и прилика сета неискористена енергија и ентузијазам да ги преточите во едно музичко-визуелнo / светско прочистувачко искуство и да надполните за сето она кое го имате пропуштено овие неколку месеци… А, за тоа нема поидеална прилика од петтиот јубилеен …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!