Дневни Архиви: 07/06/2019 | 22:32

1 ТВ со најпознатите документарни „Приказни од светот“ од BBC

Вклучете се и вие во 76-те милиони гледачи ширум светот кои секојдневно ги пратат најзначајните светски приказни во познатиот документарен серијал на Би би си. 1 ТВ ексклузивно ќе ви ги приближи актуелните случувања во светот, луѓето кои ја напишаа историјата и настаните кои влијаеа на големи промени. Интересни приказни …

Повеќе »

МТВ нѐ носи уште еднаш во светот на моторските банди

“Тајна задача” е американска мини серија која нѐ води во светот на мотористите, и тоа во моторскиот клуб/банда Вагос. Низ шест епизоди, колку што ги има во првата сезона, пред неколку месеци ја гледавме исповедтта на Чарлс Фалко, човекот кој поминал 3 години како таен агент-доушник во бандата Вагос. Серијата …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!