Дневни Архиви: 11/06/2019 | 14:48

МРТВ е еден од најголемите должници на државата

Со 757 000 евра, Македонската радиотелевизија е еден од најголемите државни должници во земјата. Јавниот сервис е во топ 10 државни претпријатија кои со години не плаќаат даноци во буџетот, објавува УЈП. Дани | ТВ Пакет

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!