Дневни Архиви: 25/09/2019 | 09:15

Урбан рекорд потпиша партнерски договор со српската “IDJ Digital”

Продукцијата  Urban Records која на голема врата го донесе новиот модерен стил на музика и звук кој е многу добро прифатен помеѓу младите во државава и во соседна Србија и Бугарија, потпиша партнерски договор со “IDJ Digital” – водечки дигитален дистрибутер за Источна Европа и Јадранскиот регион, лоциран во Белград. …

Повеќе »

Време е за детска песна – аудиции за нови членови на „Поточиња“

Детскиот фестивал “Поточиња” објавува Аудиција за нови членови на возраст од 5 до 10 години. Секое дете што сака да стане дел од нивната музичка приказна, потребно е да подготви една омилена песничка и со широка насмевка да се претстави на Аудицијата што ќе се одржи во основно училиште “Љубен …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!