Дневни Архиви: 04/09/2019 | 07:33

Промовирана „Збирка есеи од кинеската филозофија“ на Стаматов

Ви ја претставуваме „Збирка есеи од кинеската филозофија” од Д-р Александар Стаматов во издание на Аз-буки. Промоцијата се одржа во Метаноја под промоторство на Ана Димишковска. Збирката содржи трудови кои авторот ги изработил за време на докторските студии и опфаќаат теми од областа на древната кинеска филозофија, неоконфуцијанизмот и некои …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!