Дневни Архиви: 02/08/2019 | 22:56

Филмското лето на Алфа продолжува со стари ЈУ филмови

сабота (3 август), 21.00 часот – “Добри другари” И во август продолжува филмскиот маратон на стари ЈУ филмови – секој ден на Алфа. Од понеделник до недела, гледачите ќе следат можеби за прв пат некои од југословенските филмови снимени многу оддамна. Оваа сабота следува ју драмата “Добри другари”. недела (4 …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!