Дневни Архиви: 16/11/2020 | 14:33

Никола Зацески го промовираше првиот сингл “Срцето мое тука чука”

Никола Зацески, “Волшебниот Глас” амбасадор на македонската музика. Невероjатниот глас, музички талент и искрена љубов спрема музиката (посебно македонската) ја покажува во најрана возраст. Никола започнува да свири пијано на десет годишна возраст, кога се раѓа и огромната пасија за пеење. Уште за време на своите студии Никола учествува на …

Повеќе »

Професионални медиуми се клучни во борбата против дезинформациите

Директорот на ААВМУ  – Зоран Трајчевски учествуваше на регионалната онлајн конференција за справување со предизвиците од дезинформациите во Западен Балкан, којашто се одржа на 11 и 12 ноември 2020 година. Конференцијата ја организираше Советот за регионална соработка, во соработка со ОБЦ ТрансЕвропа, Европската служба за надворешно дејствување на ЕУ и …

Повеќе »

Врвни експерти ќе споделуваат знаење на 3-тата конференција за е-трговија

На 25-ти и 26-ти ноември, по трет пат традиционално, ќе се одржи годишната конференција за е-трговија, која оваа година, согласно препораките за заштита на здравјето на учесниците, ќе се организира комплетно онлајн, под мотото: „Е-трговија и Ковид-19: Предизвици и можности!“. И оваа година, Конференцијата за е-трговија ќе биде место каде …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!