Дневни Архиви: 17/10/2023 | 15:12

Дојде од Виена и отпеа кавер верзија на хитот од Спасен Сиљановски

После првата песна на мaкeдонски “Зора”, на Каролин не и требаше многу време за да ја издаде и нејзината втора песна со наслов “Ќе ти дојдам”. Идејата за новата песна која е и нејзина втора песна на македонски и помал дел на српски на нашата Каролин потекнува од снимањето на …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!