Дневни Архиви: 17/12/2021 | 14:43

Насмејте се со чудното и шарено село за викенд на Сител

Станете дел од едно чудно село. Село кое за многумина е заборавено од светот. Во тоа село ништо не е нормално и вообичаено. Во тоа село важи зборот исклучиво на жените. Сите мора да ги почитуваат женските правила и сите мора да се однесуваат онака како што ќе кажат жените. …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!