Дневни Архиви: 09/12/2021 | 12:10

Вестерн драмата „The Son“ со Пирс Броснан во 20:30 часот на Телма

Сложена приказна за честа и семејството. За вредностите кои ги почитуваме. Секој што ги напаѓа, плаќа мошне висока цена. Семејна драма што се одвива цели 150 години во Тексас. Оваа серија мошне лично ни покажува како немилосрдната желба за моќ има големи последици во неколку генерации на семејството МекКалоу. Илај …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!