Дневни Архиви: 24/12/2021 | 08:30

Филмскиот серијал за мистериите на дотраените куќи на МТМ

За сите љубители на добрите криминални приказни и филмови од жанрот „Кој е злосторникот?“, оваа недела следува мини серијата Мистерии на дотраените куќи на прва скопска МТМ. Во првиот дел Местенки за убиство, ја гледаме Шенон Хамер, сопственичка на градежна компанија и истовремено експерт за реставрација на стари куќи од …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!