Дневни Архиви: 12/12/2021 | 22:05

Темниот свет на подземјето секој викенд во „Траги во огнот“ на Сител

Може ли срцето на љуби со двете свои страни? Може ли и да се прекршува, а да не се скрши? Може ли и да гори, а да не изгори, да биде љубено, а љубов да дава на други, да ги руши сите препреки и да остава трага од пепел како …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!