Дневни Архиви: 03/03/2020 | 10:00

Музичкиот перформанс „Диши љубов” на 15-ти март во Филхармонија

Музичко-визуелниот перформанс „Диши љубов“ ќе ја има својата премиера на 15 март (недела) во Концертната сала на Филхармонија. Станува збор за сосема нов, автентичен и уникатен проект со музика на композиторот и диригентот Џијан Емин и текстови на музикологот Тина Иванова, во кој музиката создадена низ песни се соединува со холограм, со …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!