Дневни Архиви: 06/03/2020 | 21:53

Ѓаволот ќе носи Прада во „Забрането јаболко” на Канал 5

Канал 5 телевизија започна со најава на најновата модерна турска драма “Забрането јаболко”. Доаѓаат деновите кога ќе ја запознаете Дамата на турскиот престиж и ќе останете маѓепсани од лажниот сјај на дијамантите. Доаѓа време на љубов, интриги и опасни игри во богатата империја на Босфорот. Доаѓаат месеците во кои ќе …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!