Дневни Архиви: 22/02/2020 | 12:41

Љубов на „Полна месечина“ секој викенд на Сител во 21.30 часот

Нова романтична приказна секоја сабота и недела во 21.30 часот на Сител. “Полна месечина” е приказна за Ферит и Назли, чија љубов е подеднакво слатка, како и горка, подеднакво смешна, како и драматична. Во продолжение прочитајте ја содржината на новата Сителова новела : Назли е млада и весела девојка, за …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!