Дневни Архиви: 11/02/2020 | 18:52

Tурската комична серија „Пет браќа“ од понеделник на TDC на A1

Од понеделник во 18.40 часот на кабловскиот канал TDC на A1 операторот започнува турската комична серија “Пет браќа”. Репризните изданија на епизодите се околу 22 часот, 06 часот наутро, 10 часот наутро и 14.30 часот. Петорица браќа имаат сосема различни карактери, но само едно нешто заедничко : се имаат меѓу …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!