Дневни Архиви: 09/01/2022 | 13:24

Шпионажа во француската политичка трилер серија „Биро“ на Телма

“Биро” (оригинален наслов: Le Bureau des Légendes) е француска политичка трилер серија создадена од Ерик Рошант и продуцирана од TOP – The Oligarchs Productions и Canal +. Бирото се фокусира на секојдневниот живот и мисиите на агентите во француската Генерална дирекција за надворешна безбедност, нејзината главна служба за надворешна безбедност. …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!