Дневни Архиви: 28/01/2022 | 13:01

Аудио | Прв сингл на македонскиот продуцент MVRTK за 2022 година

Македонскиот музички продуцент MVRTK повторно се враќа со ново издание, овој пат во соработка со кинескиот продуцент AndyBear и вокалистот Luke Coulson, под наслов Out Of Sight. Песната е издадена под германската музичка издавачка куќа SWUTCH Music. Минатата година беше исполнета со успеси за MVRTK, кој издаде две песни, со …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!