Дневни Архиви: 12/01/2022 | 22:27

Од авторите на „Ветување“ на Канал 5 телевизија доаѓа „Аманет“

„Секој аманет се чува на свето место, но љубовта во најдлабокото место во срцето!“ Од продукцијата на “Ветување” следува нова топла семејна серија на Канал 5 телевизија. Серија за судбината на едно детенце со кадрава косичка кое ќе стане аманет за неговата тетка, оставен од мајката на смртна постела. Нов …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!