Дневни Архиви: 05/01/2022 | 13:35

Филмови од наши продуценти на Телма за Божиќните празници

четврток, 06.01 2021 – 19:15 часот ЛОВЦИ НА ВЕШТЕРКИ (Авантура, Фантазија) „Ловци на Вештерки“ е приказна за Јован и Милица, кои се запознаваат кога Милица ќе се запише во одделението на Јован. За да не го повредуваат емотивно останатите деца, Јован си има изградено свој имагинарен свет во кој Милица …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!