Дневни Архиви: 03/06/2024 | 09:00

Брачни игри | Ве запознаваме со Азра од новата хит серија

Азра е партнер во позната семејна адвокатска канцеларија во Истанбул. Тaa обично се занимава со сензационални судски спорови. Нејзиниот татко Фарук го напуштил семејството пред многу години, а тоа најмногу влијаело на неговата најстара ќерка. Азра тогаш била дете. Одеднаш таа морала да порасне, да и помогне на својата потиштена …

Повеќе »

Брачни игри | Ве запознаваме со Серген од новата хит серија

Серген Гунај е успешен бранител. Тој е добар татко, особено е приврзан за своите деца. На универзитет ја запознава Азра и почнува да флертува со неа. Се чини дека тие се идеална деловна и семејна двојка. Серген е исклучително заштитнички настроен кон семејството што тој и Азра го создаle. Тој …

Повеќе »

Брачни игри | Ве запознаваме со Санем од новата хит серија

Санем е адвокатка во адвокатската канцеларија на нејзиното семејство, но тоа е единственото нешто што ја поврзува со нејзината сестра. Таа е сосема поинаква од Азра. Иако има триесет години, таа се однесува како да има уште дваесет. Несовесна е, склона кон хедонизам и сака да излегува. Таа сака да …

Повеќе »

Брачни игри | Ве запознаваме со Јилдирим од новата хит серија

Јилдирим Шахин е успешен адвокат. Тој е паметен, харизматичен и течно зборува неколку странски јазици. Ужива во конкуренција и е многу амбициозен. Во младоста бил склон кон флерт. Азра и Серген се негови пријатели со кои студирал на Правниот факултет. Тој и Азра тогаш биле баш блиски пријатели. Иако Азра …

Повеќе »

Брачни игри | Ве запознаваме со Чолпан од новата хит серија

Чолпан е една од најпознатите адвокатки за семејно право во Истанбул која раководи со адвокатската канцеларија што ја презеде од нејзиниот свекор. Чолпан е паметен стратег. Семејното право е многу непријатна област во правниот свет, но таа успеала и изградила успешна кариера што го ставила нејзиниот личен живот на втор …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!