Дневни Архиви: 10/06/2024 | 09:10

Освен „Грешници“, и „Крваво цвеќе“ обновена за уште една сезона

Маратонската турска сапуница “Крваво цвеќе” доби зелено светло за нова трета сезона. Откако веќе беше објавено за “Грешници”, на ред дојдоа и другите дневни турски сапуници за обнова. Па така, Баран и Дилан продолжуваат и наредната 2023/2024 телевизиска сезона секојдневно да ја споделуваат својата љубов на малите екрани во Турција …

Повеќе »

Српска Happy во чекор со Турција – емитува последни епизоди од „Женкар“

Од понеделник до петок во 23 часот на српската телевизија Хепи се емитуваат последните епизоди од втората сезона на серијата “Женкар”. Втората сезона во Турција заврши пред три дена, а сега, српската Хепи ги емитува последните неколку епизоди токкму од таа сезона, по што се очекува во Србија серијата да …

Повеќе »

Младински образовен форум одбележа 25 години постоење

Преку рефлексија на достигнувањата на Младински образовен форум (МОФ), но и преку отворена дебата за иднината на образованието и улогата на младите во нашето општество, денеска МОФ одбележа 25 години постоење. На конференцијата по повод јубилејот, директорката Теодора Столевска во воведот посочи дека МОФ е заедница на млади луѓе, која …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!