Дневни Архиви: 21/06/2024 | 12:45

Недела, 23 јуни на Телма, 22.15 часот | Воениот трилер „Ѕидот“

За време на војната во Ирак, наредникот на штабот на американската армија Шејн Метјус е снајперист кој е испратен, заедно со неговиот набљудувач, наредникот Ален Исак, да истражува градилиште на гасовод во пустината. Тие трпеливо чекаат и надгледуваат 22 часа пред да утврдат дека локацијата е чиста. Метјуз продолжува да …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!