Дневни Архиви: 07/06/2024 | 08:12

Видео | Успехот на ветераните од ГМХ Вардар низ призмата на ТВ Сител

Сител телевизија продолжува со промоција на најдоброто од Македонија во сферата на културата, уметноста и музиката, па така на еден пријатен и срдечен начин успеа да ни ги долови успесите на уште едно македонско богатство – ГМХ Вардар од Скопје. Градскиот мешан хор „Вардар“ од Скопје освои златен медал на …

Повеќе »

9 јуни, недела, Телма | Крими комедијата „Измамничките од Волстрит“

Тие се девојки кои сакаат да бидат над законот. Нивната професија е танчерки во стриптиз клуб, а нивната цел да ги добијат парите на играчите на Вол Стрит. Дали нивната цел ќе стане реалност? Дали нивниот план е доволно моќен за да им помогне да ја постигнат посакуваната цел без …

Повеќе »

7 јуни, петок, Телма | Воената драма „Бунтовникот од округот Џонс“

Разочаран дезертер од Конфедеративната армија се враќа во Мисисипи и ја предводи милицијата од колеги дезертери и жени во бунт против корумпираната локална Конфедеративна влада. За време на Граѓанската војна, филмот ја раскажува приказната за пркосниот фармер од југот, Њут Најт, и неговиот вооружен бунт против Конфедерацијата. Здружувајќи се заедно …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!