Дневни Архиви: 02/06/2021 | 07:51

Алфа продолжува со праксата – уште една укината серија

По укинување на американската драма “Обвинителката”, турските серии “Долина на волците” и “Сахра”, бугарската “Украден живот”, на ред дојде и уште една серија која одненадеш ја снема од програмата на националната Алфа телевизија. Имено, се работи за српската сапуница “Вистини и лаги” која веќе не се емитува во ноќниот термин …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!