Дневни Архиви: 01/06/2021 | 09:52

„Од приказна до реалност” – работилница за креативно пишување со деца

Платформата за едукација на деца и млади „Училница“, организира бесплатна, еднодневна работилница за креативно пишување со деца од 9 до 14 години. Работилницата ќе се одржи на 5 јуни, сабота, со почеток во 11 часот, пред просторијата на „Училница”. На работилницата ќе се изведат неколку интерактивни вежби за креативно пишување, …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!