Дневни Архиви: 13/03/2019 | 18:35

„Катуранди“ е уште една од репризните серии во прајмтајм на МТВ

Италијанската крими серија “Катуранди” премиерно се емитуваше на МТВ 1 пред скоро година дена, од кога и два пати беше репризирана потоа. Во недостиг на премиерни содржини, МТВ 1 повторно со реприза на италијанската мафијашка драма и тоа повторно во прајмјтајм, по 21 часот. Катуранди е елитна полициска единица од …

Повеќе »