Дневни Архиви: 03/03/2019 | 15:43

Каква приказна крие ексклузивитетот на Сител – „Ќерките на Фазилет“

ПРИКАЗНАТА ЗА ФАЗИЛЕТ – ЕКСКЛУЗИВНО НА СИТЕЛ ТЕЛЕВИЗИЈА Не пропуштајте ја новата успешница од земјата крај Босфорот До каде ќе стигне амбицијата на една мајка која своите разурнати соништа ќе реши да ги оствари преку животите на нејзините две ќерки? Колку е голема желбата за пари за да се згази …

Повеќе »

„Среќни ѕвезди“, викенд акција од Хонг Конг со Џеки Чен на Сител

“Свети среќна ѕвездо” е филм од 1985 година, продуциран во Хонг Конг со Џеки Чен во главната улога. Се работи за дел од трилогијата акциски комедии на Само Ханг Камбо, кој ќе го гледаме во недела (3 март) на Сител, веднаш по завршувањето на последниот Дневник. Во филмот ја следиме …

Повеќе »

Семејната збрка продолжува и вечерва во „Две бурми“ на Сител

Вечерва на Сител, веднаш по централниот Дневник следува нова епизода од новата семејна комедија “Две бурми”. Вистинска семејна збрка продолжува во домот на Метин. Гледачите слатко ќе се насмеат и оваа вечер со викенд комедијата на Сител. Две жени под ист покрив, и двете со бурма на раката од ист …

Повеќе »