Дневни Архиви: 26/05/2024 | 11:59

„За семејството“ завршува во Турција; дали воопшто ќе продолжи кај нас?

Популарната серија “За семејството” која во центарот на дејството ги опфаќа животните борби и предизвици со кои се соочуваат младите тинејџери, доаѓа до големиот крај во матичната земја. За две седмици во Турција ќе биде емитувана последната епизода од серијата (133 болум) со што се става крај на семејната сага …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!