Дневни Архиви: 04/10/2021 | 12:07

Бегова, Кузмановски и Несими добитници на октомвриската награда

Одборот за доделување на октомвриски награди објави дека се избрани годинешните лауреати. За животно дело во областа на науката и образованието, наградата му се доделува на: – проф. д-р Атанас Вангелов, филолог. За животно дело во областа на културата и уметноста, наградата им се доделува на: – Павле Кузманоски, академски …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!