Дневни Архиви: 26/10/2021 | 20:45

Коментар на ИНРЕКОМ за напредокот во медиумите и инф. општество

Институтот за развој на електронски комуникации трета година по ред, објавува краток осврт за Поглавјето 10, како и за деловите што се однесуваат на медиумските слободи, сајбер безбедноста и работењето на регулаторните тела од областа на медиумите и електронските комуникации, во однос на Извештајот од Европската комисија за напредокот на …

Повеќе »

„Модиљани“ со драмска изведба на 28 октомври во МКЦ

“МОДИЉАНИ” ПРЕМИЕРА 28 ОКТОМВРИ 20:00 МКЦ Режисер: Сибел Абдиу Драматург: Сибел Абдиу Кореограф: Александра Кочовска-Начева Продуцент: Слободан Трајкоски Визуелен уметник: Љуљзим Луиџи Бејта Улоги: Амадео Модиљани: Селпин Керим Пабло Пикасо: Џенап Самет Жан Ебутерн: Сузан Акбелге Леополд Зборовски – Збо: Осман Али Гертруд Штајн: Дин Ибрахим Хаим Сутин: Хакан Даци …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!