Дневни Архиви: 11/10/2021 | 18:55

ИНРЕКОМ со анализа за реформата на регулаторните тела во држававата

Институтот за развој на електронски комуникации ИНРЕКОМ Скопје спроведе анализа на состојбата во поглед на регулаторните тела за медиуми, електронски комуникации и поштенски услуги во Република Македонија, Балканот и во рамките на Европската Унија. Дополнително, во рамки на анализата беше спроведено и истражување на јавното мислење на граѓаните во однос …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!