Дневни Архиви: 02/10/2021 | 19:02

Прочитајте како започна медицинската драма за „Добриот доктор“ на Сител

Младиот, но посебен Али има вроден савант синдром и аутизам, состојба во која личноста покажува специфични способности со кои скоро развива недостижно ниво на талент во една или повеќе области. Како мал, немал другарчиња и целата грижа за него ја превзел неговиот брат. Но, по смртта на братчето, семејството го …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!