Дневни Архиви: 25/10/2021 | 22:05

„Не плачи, мамо“ – нова кратка и топла приказна на Канал 5

На местото на психолошкиот трилер “Невиност”, Канал 5 ја носи кратката, но топла приказна која го наметнува вечното прашање – која е вистинска мајка? Таа што раѓа или таа што одгледува? Одговорот го дознаваме од понеделник до петок на Канал 5 следејќи ја приказната за Алев. Таа била амбициозна млада …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!