Дневни Архиви: 03/07/2021 | 17:09

„Тајни соништа“, летна викенд серија на Сител за една невозможна љубов

Елиф е млада девојка, која пораснала во сиромаштија заедно со нејзиниот татко, злобната маќеа и злобните деца на маќеата. Таа сонува да се спаси од живот во окови и притисоци. Сонува да замине од тоа маало и да се омажи за принцот од нејзините соништа. Една вечер, заедно со својата …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!