Дневни Архиви: 16/07/2021 | 21:59

По „Ангели“, на Сител започнува спортската животна драма „Шампион“

Наскоро… кога битката за височините ќе се претвори во битка за највредното, тогаш играта станува повеќе од игра и повеќе од желба за победа. Животна приказна за еден спортист, заплеткан во јажињата на рингот. Рингот наречен живот. Наскоро, спортската животна драма “Шампион” само на Сител. Дани | ТВ Пакет

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!