Дневни Архиви: 05/07/2021 | 08:56

Стартува летниот хит „Немирно лето“ – секој ден во 19:45 часот на Сител

Може да направи да се чувствувате како да летате во близина на сонцето, а да не чувствувате дека ви горат крилјата. Понекогаш, ќе бидете повредени поради неа. Тоа е возвишена битка во која можете да се сопнете и да се струполите на патот. Понекогаш ќе чувствувате како нешто да ве …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!