Дневни Архиви: 10/04/2024 | 12:09

ААВМУ: Во спотови на Пендаровски и Османи учествуваат малолетници

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги со мониторингот на изборното медиумско претставување за Претседателските избори 2024 година, констатираше дека, спротивно на член 76 став 3 од Изборниот законик, во платено политичко рекламирање на претседателските кандидати Стево Пендаровски и Бујар Османи учествуваат малолетници. За содржината на платеното политичко рекламирање се …

Повеќе »

„Мојот живот” на Сител, пролетна драма за една пожртвувана мајка

Има ли поголемо богатство за една мајка од среќата и здравјето на нејзиното дете? Постои ли нешто на светот што една мајка не е способна да го направи во име на љубовта кон своето чедо? За самохраната мајка Јонџа, ќеркичката е нејзиниот живот. За девојчето, таа ги прави најголемите жртви …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!