Дневни Архиви: 06/10/2020 | 15:55

Репортажа за 57-те Рацинови средби 2020 на 9. октомври на МРТ 1

Традиционално и оваа година во родниот Велес се славеше поезијата и бесмртната мисла на Кочо Рацин, поетот и предвесникот на современата македонска литература. Репортажа за 57-те Рацинови средби 2020 овој петок во 17:45 часот на МТВ 1. Репортажа за 57-те Рацинови средби 2020 овој петок во 17:45 часот на МТВ …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!