Дневни Архиви: 11/11/2019 | 17:50

Подгответе се – старува хит серијата „Украдено минато“ на Сител

Тахсин е главата на богатата фамилија Корлудаг, која со својот авторитет и моќ, има големо влијание во општеството. Господинот Тахсин има две деца – синот Корхан, кој за него претставува големо разочарување, како и ќерката Сухан, која ја сака најмногу на целиот свет. Сухан е успешна и независна девојка, која …

Повеќе »

Инфо | Третиот извештај за напредок во животна средина од UNECE

Напредокот во управувањето со животната средина на Македонија е оценет како недоволен, нема усвоено доволно ефективни закони, тие кои се усвоени не се спроведуваат и нема механизми за санкционирање на прекршувањата. Земјата нема национална стратегија за постигнување на Целите за одржлив развој. Јавноста е речиси целосно исклучена од процесите на …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!