Дневни Архиви: 04/11/2021 | 23:42

Подгответе се… ексклузивно на Сител доаѓа феноменот „Дива“

Во далечните вилаети и подзаборавени руини на Анадолија се раѓа вековната легенда за една невозможна љубов. Онаму каде срцето ја слуша само заповедтта на традицијата и одбраната на честа е посилнa од разумот, токму таму љубовта ќе стане нивна религија. Битка меѓу две семејства која ќе пролее многу крв и …

Повеќе »

Канадска, француска и шведска драма викендов на Телма

петок (5 ноември 2021), 22.40 часот – “Everything gone green” Капиталистичка канадска комедија која го поставува прашањето – кога е навистина „доволно“? Рајан, добродушен мрзливец, е искушуван во шема за перење пари додека работи за лотарија. Тој станува дел од шема за перење пари, а потоа му е тешко да …

Повеќе »
error: Содржината е заштитена!